maandag 31 december 2012

Sneeuwruimen

Een witte wereld betekent tegenwoordig ook sneeuwruimen voor ons. In het appartementencomplex werd dat allemaal netjes geregeld en stonden onze auto's in de garage. Maar nu we een 'single family home' huren, gaat het iets anders: we moeten zelf aan de bak.


Frank maakt de oprit sneeuwvrij.


Buurman helpt mijn auto uit te graven met één van z'n machines. De sneeuwschuivers hadden afgelopen nacht netjes om mijn auto heen gewerkt en me niet helemaal ingebouwd.

Buum vertelde dat ik tot 1 april mijn auto 's nachts niet langs de straat mag laten staan, of ik geen boete heb gehad. Nou, er zat niks onder de ruitenwisser. Ik zal de brievenbus morgen controleren... Inmiddels staat mijn auto veilig op de oprit. Frank kan morgen kiezen: met mijn auto naar kantoor of eerst de mijne weer langs de straat parkeren.

2 opmerkingen:

Chris-Jan zei

Er zal vandaag weer een boel nieuwe sneeuw vallen, zo lees ik hier in Nederland...
Groetjes!

Frank zei

De echte storm is er nog niet, maar er is hier vandaag toch al 5cm sneeuw gevallen. Als de storm vannacht/morgen echt aankomt, zou het hard moeten gaan. Er wordt over 'n meter sneeuw gepraat. Brrrr...