dinsdag 14 oktober 2008

Verkocht!

En zowaar, het is gelukt! Nadat we de vraagprijs hadden verlaagd, hebben we de makelaar opdracht gegeven het geinteresseerde stel van eind juli nog eens te benaderen. En zie daar: een bod, onderhandeling en we zijn er uit! 15 December is de overdracht.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Manon en Frank,
Op valentijnsdag zijn we eindelijk in ons (maar nog steeds een beetje jullie) huisje getrokken. Ik (John) voelde mij die avond al gelijk thuis, Ellen (zoals gewoonlijk) moet nog een beetje wennen. Onze dochter Romy is afgelopen maandag op haar nieuwe school begonnen, ook voor haar is het een beetje wennen, maar het gaat helemaal goed komen. De eendjes hebben onze zoon Luuk voor de deur al gevonden, nadat hij ze al een aantal keertjes brood heeft gevoerd. We zijn helemaal in ons 'sas' met onze nieuwe woning. Vooral Romy loopt bij iedereen op te scheppen dat ze de grootste kamer van het huis heeft gekregen(de zolder). Afgelopen week hebben we kennis gemaakt met onze buren, en we blijken een gezamelijke werkgever te hebben gehad (KNMI). Met veel plezier hebben we jullie ervaringen gelezen. We hopen dat het jullie gaat brengen wat jullie er van verwacht hebben. De States zijn geweldig!
Kom gerust nog eens kijken hoe jullie stekkie uiteindelijk ons stekkie is geworden! Groeten van John Ellen Romy en Luuk

Frank zei

Hoi John (en familie),

Het klinkt alsof jullie al helemaal gesettled zijn. Maarssen is 'n fantastisch dorp, waar wij ons in elk geval prima vermaakt hebben. De zomer komt er hopelijk snel aan, zodat het dorpscentrum weer gezellig toeristisch druk wordt.

Veel plezier!

Manon en Frank