vrijdag 7 november 2008

De verhuizers pakken in

Vanochtend om kwart voor acht stonden de verhuizers klaar. Ze zijn de hele ochtend en een deel van de middag bezig geweest met inpakken. Heel raar om je leven zo in vierkante dozen te zien verdwijnen. Elke doos is gelabeld en terug te vinden op de paklijst. In totaal zijn er 89 dozen ingepakt, in allerlei maten en vormen. Wat er in de dozen zit? Onder andere de eettafel, loveseat en onze fietsen. Er is heel wat karton en tape doorheen gegaan.

Op de foto kun je zien dat er geen zeecontainer aan te pas is gekomen. Nog niet. Eerst gaan de spullen in opslag en worden op afroep verscheept. Dat zal ergens in december gebeuren.

We moesten trouwens ook nog snel even de fietsen schoonmaken. Je zou maar eens beestjes of een of ander onkruid meesmokkelen in de modderklonten, die zich onder je spatborden hebben vastgekoekt...

2 opmerkingen:

avdberg zei

Wat een klus zeg dat verhuizen, zeker zo'n internationale verhuizing lijkt me een hele ervaring. Een paklijst is een zeer handig manier om het overzicht te bewaren, daar had ik nog niet aan gedacht. Ik had wel tijdens mijn eigen verhuizing alle dozen van een label verzien waarop stond naar welke kamer ze moesten.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.