zaterdag 15 november 2008

En toch geblokkeerd

Potver, ging het toch mis met mijn creditcard. Nadat we dat gedoe bij Fry's hadden gehad, zei de Postbank dat er niets mis was met mijn creditcard, niet geblokkeerd. De volgende dag ging het weer mis: bij Old Navy (ik dacht eerst aan een soort Zeeman, maar het is meer een soort C&A), later ook bij de Safeways. Het schijnt heel normaal te zijn, de caissieres vragen direct of je een andere kaart wilt gebruiken. Ook al zijn we door verschillende voorgangers gewaarschuwd dat dit kan gebeuren, ik voel me dan toch flink opgelaten.

Vanochtend (vanmiddag voor jullie) maar weer naar de Postbank gebeld: blijkt mijn kaart wel geblokkeerd te zijn. Van mijn telefoontje eerder deze week was niks terug te vinden in het systeem, grrr... Nou ja, we gaan het straks maar weer eens proberen.

Geen opmerkingen: