woensdag 19 november 2008

Kort Amerikaans

In Nederland schoor ik Frank elk weekend met de tondeuse. Die was aan het eind van z'n Latijn en kon alleen op 220 Volt, dus die heeft de oversteek niet gemaakt. Voor ons vertrek had ik al op internet gezocht naar een Amerikaans alternatief. Eerst kwam ik bij de hondentrimsets terecht, maar uiteindelijk vond ik wat geschikte modellen. Een hele rare die ik tegenkwam, was de Remington Short Cut Clipper.

Het was afgelopen zaterdag hoog tijd om Frank weer eens te scheren. Op naar de Best Buy (we hadden het scheerhoekje bij de Fry's toen nog niet ontdekt). Zul je zien, was dat rare ding de enige die er was. De nood was hoog, dus hebben we die toch maar gekocht.

Het werkt aardig, ik kam Franks haar (gniffel) eraf. Het voordeel is van dit model is dat Frank het ook zelf kan doen. Met een gewone tondeuse is het moeilijk om vanuit alle hoeken te scheren. We doen het zonder bescherming, anders komt er niet veel af. Gevolg is dat Franks haar nu heel erg kort is. Het duurt denk ik niet heel lang meer voordat hij overstapt op coupe 'Oom'.


Remington SCC-100Short Cut Clippers$32Mediamarkt Utrecht€45

Geen opmerkingen: