zaterdag 22 november 2008

Trader Joe's

De Safeway zit dan wel op loopafstand, het is niet de goedkoopste supermarkt. Vandaag ga ik eens een Wallmart bezoeken. Eerder deze week heb ik boodschappen gedaan bij Trader Joe's in Sunnyvale.

Trader Joe's heeft een beetje het Aldi-principe (is ook niet zo gek, want meneer Albrecht heeft een dikke vinger in Joe's pap), maar dan zonder de non-food en wel met bekende merken. In de schappen kwam ik wijn tegen die ik ook bij de Safeway heb gezien.

De winkel ziet er wel mooier aangekleed uit dan een gemiddelde Aldi, met Hawaiaans tintje. Ze profileren zich vooral als 'organic', dat is nu helemaal hip hier. Grappig was wel dat ze hier Duvel en Chimay verkopen (flessen van 750 ml voor 8 of 9 dollar als ik het me goed herinner). Ook zag ik er een verpakking Heineken staan, met die kleine flesjes (7 dollar).

De echte Aldi-winkels vind je aan de oostkust.

Geen opmerkingen: