maandag 10 november 2008

CitizenM

Ik vond het citizenM-hotel zo mooi dat ik er een aparte post aan wijd. Je ziet ook wel aan hun site dat ze trendy en voor de nieuwerwetse reiziger willen zijn, en volgens mij lukt dat aardig. Ik voelde me in elk geval een moderne wereldreiziger: lekker op bed de blog bijwerken via wireless internet.

Als je binnenkomt, kun je zelf inchecken via grote touchscreens. Er zijn 'Ambassadors' om je te helpen. Verder is er een koffiecorner/eetgedeelte waar je sandwiches, sushi en fris uit de koeling kunt kopen. Er is dus geen restaurant. Er zijn 2 of 3 zithoeken/lounges en er zijn een aantal afgeschermde werkplekken waar je met je laptop kunt zitten. Ook zijn er 4 iMacs die je kunt gebruiken. Dat is dus het algemene gedeelte.

Dan de kamer. In de vorige post zag je de douche- en wc-cilinders. Hier zie je ze apart nog een keer.

Geen opmerkingen: