dinsdag 25 november 2008

Hollands shoppen

Viavia hoorde ik over een Nederlands/Indonesisch winkeltje+restaurant in het zuiden van San Jose: Ori Deli. En dat ze daar nu chocoladeletters op voorraad hebben. Nou leek het mij wel leuk om Franks collega's kennis te laten maken met de Nederlandse Sinterklaastraditie. Nee, ik ga niet verkleed als Piet snoep rondstrooien, maar ze krijgen wel allemaal een chocoletter. En ik heb wel wat kruidnoten en schuimpjes voor bij het koffieapparaat meegenomen.
Ik heb ook maar meteen 2 kleine doosjes hagelslag meegenomen. Wat betreft zoet broodbeleg lijken de Amerikanen niet verder te komen dan jam, chocopasta, honing en pindakaas. OK, dat is genoeg keuze, maar voor een fervente hagelslageter als ik is het hier wel afkicken.

Nu ik even zit te googlen, zie ik dat er dichter bij huis ook een Hollandse winkel zit (verkopen ook online): Holland's Best.

Geen opmerkingen: