maandag 10 november 2008

Op tijd op Schiphol zijn

Ik zag het al helemaal voor me: Frank en ik met onze koffers zeulen van bus naar trein, vertraging door blaadjes op de rails of megafile en dan het vliegtuig missen. Om dat te voorkomen zijn we heel relaxt een dagje eerder naar Schiphol vertrokken. En wat was ik daar blij om toen ik vanochtend op nu.nl las dat de NS vanochtend inderdaad last hebben van gladde sporen.

Nadat we de laatste vuilniszak hadden weggegooid, de logeerspullen weer bij de buren hadden afgeleverd en daar nog een kop koffie hebben gedronken, zijn we met de Schipholtaxi naar het hotel gegaan. Om het afscheid makkelijker te maken, plenste het onderweg als een gek.

We zitten in een nieuw trendy hotel: CitizenM. In de kamer zijn twee glazen kolommen: eentje met de douche, de andere (gelukkig met melkglas) voor het toilet. Met een moodpad kunnen we het licht laten veranderen van kleur. We hebben dus eerst een half uur met dat ding zitten spelen.

Geen opmerkingen: