maandag 21 februari 2011

We gaan verhuizen naar Boston

In mei gaan we weer 'ns verhuizen. Dit keer niet 10 mijl zoals vorig jaar. Nee, we verhuizen nu naar Boston, dus van de westkust naar de oostkust. Van de rode stip links, helemaal naar de rode stip rechts.De verhuizing is dit keer weer voor m'n werk. We hebben een kantoor in de buurt van Boston en het lijkt m'n baas handig als ik daar 'n tijdje ga meedraaien. We zijn er vanaf het begin (intussen twee├źnhalf jaar geleden) van uit gegaan dat zo'n verzoek kon komen, dus de schok over het verhuisverzoek was niet zo groot. Over de locatie waren we wel iets verbaasder: we hadden nog nooit over Boston nagedacht.We hebben intussen 'n verkenningsbezoek aan Boston gebracht en geconstateerd dat het 'n mooie stad in 'n nog mooiere omgeving is. Ze hebben daar namelijk vier (!) seizoenen in plaats van de twee seizoenen die we hier hebben (regen en geen-regen). We zien wel 'n beetje op tegen het weer: het winterseizoen in Boston is namelijk erg lang. Maar ja, daar zullen wel vast ook wel weer aan wennen.Kortom: we zijn alweer 'n tijdje druk met lezen over de omgeving, zoeken naar leuke en betaalbare woonruimte, regelen van 'n verhuizer, etc. Er komt nogal wat kijken bij zo'n grote verhuizing in de Verenigde Staten en we zullen ook dit keer weer proberen de belangrijkste zaken vast te leggen op deze blog.

7 opmerkingen:

Rita Meyer zei

Leuk hoor, gefeliciteerd! Het is er inderdaad erg mooi. Succes met de verhuizing!

Unknown zei

Kun je bij Anton op bezoek ;)

Frank zei

@Rita: dank je!

@Tako: ik heb Anton's winteravonturen laatst met gruwelen zitten volgen. Het wordt volgend jaar vast veel minder koud in de winter. :-/

Marguerite zei

Wow -shock-!!! Leuk, Boston!!

Nellies Beemster zei

Grote stap weer! Heel veel succes met alle voorbereidingen.

Henk zei

Nou nou, dat is gewoon precies aan de andere kant van amerika.
Warm -- Koud. Ik blijf hier lezen!

Wat doe je voor werk overigens?

Groeten

Frank zei

Hey Henk,

Ik zit in de IT bij SDL Tridion.

Er zijn twee hele grote IT-gebieden hier in de VS: Silicon Valley en (je raadt het al) Boston. Het is inderdaad nogal 'n verschil qua klimaat.


Frank