vrijdag 9 maart 2012

Er even tussenuit

Frank moest voor zijn werk een paar dagen in San Jose zijn. Normaal ga ik nooit mee als hij op zakenreis moet, hij is dan aan 't werk en moet zich niet druk hoeven te maken hoe ik m'n dag door kom. Wat overigens prima lukt hoor, maar in mijn uppie naar een pretpark of mooi strand staat niet heel hoog op m'n lijstje. Maar toen ik over de San Jose-trip hoorde, wilde ik toch wel graag mee. Even bijkletsen met mijn vriendinnen, op babybezoek en wat zon vangen. Dus we hebben er een weekend voor geplakt zodat Frank ook een beetje kon ontspannen, voordat hij de conferentie in zou duiken.


Zaterdag: we logeerden het weekend bij V. en E. en met hen zijn we naar Fort Point onder de Golden Gate gewandeld en via Highway 1 naar Santa Cruz gereden.


Zondag: varen met vrienden op de baai van San Francisco, ook niet vervelend ;) En 's avonds lekker gegeten met de Hollandse meiden met aanhang, gezellig!

Terwijl Frank druk aan het netwerken was op de beurs, had ik mijn eigen netwerkrondje: als vanouds lekker lang lunchen met M., huis bekijken van L., lunchen met S., middagje bijkletsen met M. en de hondjes en babybezoek bij M. (allemaal verschillende M-en). Na negen maanden wist ik de weg nog prima. Tussendoor even een telefonisch sollicitatiegesprek afgehandeld, ik ben door naar de volgende ronde: de test...

Inmiddels zijn we weer thuis en terug in ons Bostoniaanse ritme. Gelukkig was het bij thuiskomst hier ook 20 graden Celsius in plaats van de sneeuw met 4 graden toen we vorige week vrijdag vertrokken. Zou het voorjaar echt begonnen zijn?

Geen opmerkingen: