vrijdag 23 oktober 2009

Volle bak

Wow, had ik ineens een volle tafel tijdens mijn Trick or Bead-workshop! Normaal melden zich een stuk of 8 medebewoners aan en dan komt de helft opdagen. Deze keer scoorde ik 10 uit 10, waaronder 5 kinderen! Komt waarschijnlijk door het Halloween-thema. Dit was de ketting die ik de deelneemsters liet maken:


Volgende keer moet ik wel even duidelijk in de uitnodiging vermelden of de workshop geschikt is voor kinderen. Deze was niet echt bedoeld voor kinderen jonger dan 8. Een moeder had dit van tevoren via e-mail gevraagd en haar had ik uitgelegd waarom het niet voor kleine kinderen was. Ze kwam dus netjes zonder kids, maar zag toen een andere buurvrouw die wel met haar 2 -nog jongere- kinderen was gekomen. Kon ik de andere kinderen toch ook niet weigeren he. Hoewel het wat hectisch werd (de 4-jarige zat constant in de kralendozen te graaien), was het wel erg leuk om weer met kinderen te werken. Ik zit nu te broeden op een speciale kinderworkshop.

De allerkleinste (in achtergrond) deed niet mee hoor. Die sliep vooral in de draagzak op moeders rug.


Opperste concentratie in de volwassenenhoek.

Geen opmerkingen: