vrijdag 12 november 2010

Halloween Bar Hop

Nog een primeur voor Frank: zijn eerste Halloween in Californie. Hij had het feest twee jaar geleden in New York van de zijlijn meegemaakt en vorig jaar zat hij voor zijn werk in Nederland. Dit jaar konden we dan eens echt kennismaken met Halloween. We lazen dat er een Halloween Bar Hop (kroegentocht) op Santana Row zou zijn. Dat klonk goed!

Nog een Halloween-nieuweling
Kort voor Halloween is er een nieuwe collega vanuit Nederland gearriveerd. Hij moest alleen bijna direct weer naar Amsterdam voor z'n werk, dus zat zijn vrouw ineens alleen in den vreemde. Het bleek dat zij ook graag Halloween wilde vieren dus ik heb haar op sleeptouw genomen. Haar eerste kennismaking met de omgeving was dus het bezoeken van de Halloween-winkels in de buurt. It's all about priorities ;o)


We hebben er een 'extended Halloween' van gemaakt: op zaterdagavond een eigen bar hop met vrienden en op Halloween zelf (zondag) hebben we het Trick or Treat-festijn bekeken in Willow Glen. Daarna zijn we naar de echte Creepy Bar Hop gegaan. Wat hebben we een boel Avatars en Mad Hatters gezien!

[We kwamen er achter dat je Halloween met een korte [a] uitspreekt, zoals in het Hollandse 'Hallo'.]

Geen opmerkingen: