maandag 15 november 2010

Ventieltjes-grapjas?

 

Sinds we verhuisd zijn hebben we geen inpandige fietsenstalling meer. Onze fietsen staan in 'n openbare fietsenstalling gewoon op straat. Wel overdekt, maar toch...

Steeds als we willen gaan fietsen is het afwachten hoe we onze ijzeren paarden aantreffen. Soms hangen ze wat scheef in het fietsenrek, vaak moeten de banden opgepompt worden, maar over het algemeen gaat het wel goed. Behalve dan dat de afgelopen paar keer mijn voorband volledig leeg was.

Ook dit weekend was het weer zover. Dus 's ochtends vroeg heb ik eerst de fiets naar binnen gehaald om de band te plakken.

Maar hoe goed ik ook zocht, er was geen lek in de band te vinden!!!

Het kan natuurlijk zijn dat de band licht poreus is en dus langzaam leegloopt. Maar ik heb toch ook 'n vermoeden dat er 'n geinponum is die af en toe 's nachts mijn voorband laat leeglopen. Vervelend tiep!

Zie ook:

Geen opmerkingen: