woensdag 19 januari 2011

O

In Las Vegas is het niet alleen gokken geblazen, maar er zijn ook fantastische shows te zien. Vorige keer waren we naar The Beatles- Love geweest, deze keer hebben we 'O' van Cirque du Soleil gezien. We hadden zoveel enthousiaste verhalen over dit waterspektakel gehoord, dat we het nu toch echt zelf eens moesten gaan zien.

Het is knap hoe Cirque du Soleil elke keer weer klassieke circusacts in hun typische jasje weten te gieten. Het bijzondere aan deze show is dat de vloer regelmatig wegzakt in het water zodat er synchroon gezwommen kan worden of zelfs van flinke hoogte in het water gedoken wordt. Klik hier om een trailer van de show te zien.


De clowns

Het theater zit in het Bellagio-hotel, die met de fonteinen. Best logisch, want
O = eau = water.

Kaartjes
Van woensdag tot en met zondag zijn er twee voorstellingen per dag, om 19:30 uur en 22:00 uur. Controleer op de website wanneer er 'Dark Dates' zijn, dan zijn er helemaal geen shows. De goedkoopste plaatsen zijn $93,50 per stuk, maar dan heb je geen compleet zicht op het hele podium of een balustrade belemmert je zicht. Voor $5,50 meer heb je goed zicht op het hele podium (wij zaten helemaal achterin, bovenste rij van het balkon in vak 303). We konden alleen niet helemaal volgen wat de clowns in de zaal deden tijdens hun opwarmertje voor de show.

Slangenmeisjes uit Mongolie

Op dit moment kun je via de website van het Bellagio 25% korting krijgen op kaartjes voor de late show. Je kunt ook kijken of er kaartjes beschikbaar zijn via een van de Ticket Discount Booths die je op de Strip vindt. Of vraag de concierge wat er via jouw hotel geregeld kan worden. Hou je van een gokje, dan ga je op de dag zelf naar de kassa van de show en kijk je wat er nog aan kaartjes beschikbaar is. Soms zijn er alleen nog losse stoelen over, dan zit je niet naast elkaar. Meer risico nemen? Ga dan een uur voor de show naar de kassa van het theater. Gereserveerde kaartjes moeten namelijk een uur voor de voorstelling opgehaald zijn. Kaartjes die niet op tijd zijn opgehaald, zijn dan weer beschikbaar voor verkoop.

1 opmerking:

mams zei

dat is echt "Ó"
mooi filmpje