vrijdag 28 januari 2011

Vivaaa vivaaa Las Vegas!

Misschien was het de bestemming, misschien was het gewoon een gezellige crew aan boord van de Southwest-vlucht naar Las Vegas. Vlak voordat de piloot de landing inzette, hoorden we ineens een van de stewardessen iets zingen.

I'm gonna give it everything I've got
Lady luck please let the dice stay hot
Let me shoot a seven with every shot


En toen zei ze "Everybody now!" Eh.. oh oh... wat is dit voor liedje?
Pas toen ze verder ging met 'Vi..' begon er voorzichtig een lampje branden, bij '..va' ging de dimmer op fel bij de meeste mensen: '...Las Vegas, Viva Las Vegas, Viva Las Vegas, Viva, Viva Las Vegas!'Zie ook onze andere posts over Las Vegas.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Beste,

Goede, duidelijke site.
Ik zit mij momenteel voor te bereiden omdat ik waarschijnlijk in Amerika ga studeren voor Engels leraar.
Ik wil sowieso in de staat Californa.
Ik kon geen contact mail vinden van jullie op deze site.
Wellicht zouden jullie mij op mijn mail willen contacteren zodat ik wat vraagjes kan stellen. Het is toch wel fijn een Hollands contact te hebben!

Ik zit vooral met het brood, want dat schijnt beroerd te zijn daar, ook als ik dat lees op deze site. Moeilijke toch naar brood.

Mijn mail is henk8000@msn.com.

Groeten uit het koude Holland,

Henk

Manon zei

Hoi Henk,

Alles is betrekkelijk, ook aan het te zoete of te zure brood hier raak je na een tijdje wel gewend ;o) Verder blijft het gewoon uitproberen, zo vond ik deze week bij de SaveMart weer eens een aardig brood met zonnebloempitten zonder honing of (bruine) suiker. Het is niet het zonnebloempittenbrood van de AH, maar toch... Het is soms ook 'When in Rome, do as the Romans do' dus ontbijten met cornflakes of cereal en zo nu en dan bacon & eggs met hash browns of buttermilk pancakes. Ik zal echter nooit gaan wennen aan 'grits', een soor zoute griesmeel gemaakt van gemalen mais...

Unknown zei

Beste,

Dat dacht ik al, als je maar lang genoeg doorzoekt, dan vindt je he =t uiteindelijk wel.

Ik heb ook nog een ander vraagje,
Weet u misschien mensen die een kamer vrij hebben, en die dan ook verhuren. Ikzelf ben nog op zoek naar een kamer namelijk.
Ik houdt van een rustig huishouden, dat wil zeggen dat ik geen studentenhuis zoek!

Ik heb nog ruime keus waar ik wil gaan studeren, maar sowieso in CA. Volgende week heb ik een gesprek met het instituut waar ik het wil gaan doen. Voorbereiding voor de studie heb ik al wel getroffen (zoals een Engelse taaltest).

Misschien dat je dit bericht beste verwijderd, want het staat niet echt leuk in je log.

Als je me per mail zou willen duidelijk maken of je wel/niets weet.
Als je geen zin of tijd in ziet, snap ik dat ook, ik ben tenslotte maar een wildvreemde!

Ondertussen kachel ik nog eventjes door jullie site, allemaal wel interessant om alvast te weten.

Mvg,

Henk

henk8000@msn.com

Manon zei

Een kamer vinden is in de VS niet zo'n probleem. Het is heel normaal dat een stel studenten, alleenstaanden of zelfs families een woning delen omdat de huizenprijzen hier zo hoog zijn. Kijk eens op http://www.craigslist.org/about/sites, dat is een soort Marktplaats waar ook huizen, kamers en 'room mates' worden aangeboden/gezocht. Ik vermoed dat je via je lerarenopleiding ook wel adressen gaat krijgen, of dat ze zelfs een aantal kamers hebben speciaal voor buitenlandse studenten.

Veel succes!