vrijdag 31 augustus 2012

Twee weekjes

De afgelopen twee weken was ik in Californië, bij vrienden die hun eerste kindje verwachtten. Kon ik mooi helpen met boodschappen doen, koken en zo. Het werd nog even spannend, want mijn terugvlucht stond voor de 28e en de 22e was er nog geen baby... Gelukkig had het meisje het door dat er reikhalzend naar haar uitgekeken werd -niet alleen door mij- en besloot om die vrijdag haar entree te maken.


Het was ook een mooie gelegenheid om mijn Hollandse vriendinnen weer te zien en geweldige truffelpopcorn met ze te snacken, om het Egyptische museum in San Jose eindelijk eens te bezoeken (mwa...), naar de dierentuin te gaan met vriendin, naar de comedyclub met z'n drietjes (je moet toch wat als Baby geen haast heeft) en te genieten van de mooie uitzichten over de San Francisco Bay.

Van de menukaart:
Truffled Piave Popcorn
Freshly popped and drizzled with rich truffle oil,
then sprinkled with Piave cheese & fresh chives

Geen opmerkingen: