zaterdag 2 januari 2010

Shoppen in Las Vegas

Als je in Las Vegas bent, ga je niet alleen gokken. Op z'n minst ga je window-shoppen in een van de winkelcentra. Elk gerespecteerd hotel/resort heeft wel een eigen winkelstraat. Caesar's Palace heeft de Forum Shops, The Venetian heeft the Grand Canal Shoppes en Planet Hollywood heeft de Miracle Mile Shops. En zo zijn er meer. Alles overdekt natuurlijk, zodat je op elk moment van de dag dezelfde ervaring hebt. Bovendien houdt het de hitte en kou van de woestijn buiten.


The Grand Canal Shoppes van The Venetian. De twee rechterfoto's zijn buiten, de rest is binnen.

Je ziet dezelfde trucjes ook bij andere malls terug, zoals bij 'de onze': The Miracle Mile Shops. Het Italiaanse thema is vervangen door een Duizend-en-een-nacht-thema, maar met dezelfde geschilderde luchten. Als extra attractie hebben ze elk uur een lokale regenbui. Altijd op dezelfde plek en zo gemaakt dat niemand nat wordt natuurlijk. Verder zijn de winkels redelijk hetzelfde als in de andere winkelwerelden.

The Miracle Mile Shops (zit aan Planet Hollywood Hotel vast)

Via Bellagio -de winkelstraat van het hotel met de fonteinen- heeft er een concurrent bij! Wil je upscale shoppen, dan kun je nu ook terecht bij Crystals in het nieuwe en superstrakke CityCenter.

Crystals is net geopend, dus nog niet alle panden zijn bezet.

Wil je wat gewoner winkelen, dan kun je bij The Fashion Show terecht: Neiman Marcus, Bloomingdale's, Macy's en Nordstrom.

The Fashion Show

Zie ook:
- Viva Las Vegas
- The Beatles LOVE van Cirque du Soleil
- Gokken in Las Vegas

Geen opmerkingen: