zaterdag 16 april 2011

Familie op bezoek

Kort voor ons vertrek naar Boston, krijgen we het nog even druk met bezoekers. Zo zijn afgelopen week mijn broer en zijn vrouw aangekomen.

We hebben ze opgehaald van het vliegveld en in de logeerkamer geinstalleerd. Ze hadden schandalig veel spullen voor ons meegenomen, dus we zitten voorlopig weer met 'n ruime voorraad stroopwafels (6 pakken kanjers), dikke chocola (8 pakken Cote Dor), drop (2.5 kilo), hopjes (1 kilo) en Parodontax tandpasta (4 tubes). Het moeilijke is nu om ons 'n beetje te beheersen en het niet in een keer op te eten.

's Avonds zijn we natuurlijk traditioneel bij de Red Robin gaan eten.

 

Niet iedereen die op bezoek komt heeft even veel met 'n Amerikaanse "diner". Maar onze familie weet het altijd te waarderen. En het is 'n prima manier om ze wakker te houden.De dag na aankomst heeft Manon ze meegenomen naar de Golden Gate en 'n stuk van de kust laten zien. En nu zijn ze op rondreis. Ze hebben minder dan 'n week, maar doen in die tijd toch 'n paar mooie plekken aan: Monterey, Yosemite, Sequoia en... uhm... geen idee eigenlijk, nog 'n park.

Dinsdag is het rondje compleet en gaan we naar Alcatraz met ze. Dan is het alweer voorbij en vliegen ze terug naar Nederland.

Geen opmerkingen: