zondag 15 juli 2012

Fietsen

Van fietsen is de laatste tijd niet veel gekomen. Vorig jaar september hadden we onze laatste fietstocht gedaan in Falmouth. Hoog tijd voor weer wat 'pedalkraft'! Dit weekend hebben we de East Bay Bike Path in Rhode Island gereden, net ten zuiden van downtown Providence. We waren alleen allebei onze fototoestellen vergeten en met onze telefoons foto's maken doen we niet heel graag...


Restaurant Agave in Bristol, het keerpunt na 14 mijl. Het fietspad volgt de waterkant van de Providence-rivier en een stukje Narragansett Baai. Op de weg terug nog een Frozen Lemonade bij Del's in Warren gehaald. Downtown Providence bewaren we voor een andere keer.

De volgende dag belandden we in West Springfield. Niet helemaal de bedoeling maar in de directe omgeving van Amherst was geen motelkamer meer te vinden vanwege een Lacrosse-toernooi. Voordeel van West Springfield was wel dat we in de buurt waren van de dr. Seuss-beeldentuin.


De Lorax

Dr. Seuss met de Cat in the Hat

En omdat we toch lekker aan 't toeren waren, zijn we via de Bridge of Flowers in Shellburne Falls naar huis gereden. Sinds 1929 is de oude trolleybrug een bloementuin.


Geen opmerkingen: