zondag 22 juli 2012

Red Sox tegen White Sox

We kunnen weer een sport van ons bezoeklijstje schrappen! American football, ijshockey, WWE en Monster Jam hadden we al gehad (sommige meer dan eens). Afgelopen week zijn we dan eindelijk naar een baseball-wedstrijd geweest. De Boston Red Sox (BOS) speelden thuis tegen de Chicago White Sox (CWS). Ik had twee kaartjes via Craigslist overgenomen van een seizoenskaarthouder die niet op deze dag kon.


Parkeren bij het stadion is duur: $35-$45 voor de avond. Als je wat verder weg parkeert (bijvoorbeeld bij Museum of Fine Arts of bij de Prudential), betaal je $10-$25. Via Parking4Fenway en de Red Sox-website kun je een plaats reserveren, maar toen wij aankwamen, was er nog plek genoeg. Je kunt natuurlijk ook met openbaar vervoer komen.

Frank heeft als puber een tijdje honkbal gespeeld in Nederland en mijn sportjuf op de middelbare school was nogal gek op softbal, dus we hadden niet veel problemen om het spel te volgen. Bovendien kreeg een jochie achter me hele goede uitleg van z'n moeder. Maar ja, hoe leg je nou uit waarom de Red Sox in 't wit speelden en de White Sox in 't grijs...

Volgende sport op de lijst is basketbal, o ja en lacrosse!

Geen opmerkingen: