vrijdag 31 mei 2013

Massagestoelen

Wat heeft Virginia met massagestoelen? Deze week ben ik twee keer in zo'n stoel terechtgekomen en dat was niet eens in de mall.

Stoel 1: bij de opticiën
Eerder deze week knapte een draadje van mijn bril, toen ik bij de DMV zat te wachten om mijn auto in Virginia te registreren.


Zonder bril ben ik te kippig om veilig de weg op te gaan, dus met een beetje DMV-gesponsord plakband kon ik de lens tijdelijk fixeren en snel naar huis rijden. Oude bril op en door naar de opticiën in ons winkelcentrum. Terwijl ze mijn bril repareerde, kon ik plaatsnemen in één van de massagestoelen.

Pittig ding, die UDesire. Jammer dat de opticiën na tien minuten al klaar was...

Stoel 2: bij de tandarts
Het was weer tijd voor mijn tandartscontrole, en lui dat ik ben had ik een afspraak gemaakt bij de dichtstbijzijnde praktijk. Toevallig een hele moderne met superfancy interieur en knappe tandarts. De praktijk lijkt wel een mix tussen een Apple-winkel en een ruimteschip. Of een aquarium. Voordat de mondhygiëniste begon, vroeg ze of ik de massagestand aan wilde. Tuurlijk! Deze was een stuk vriendelijker. Het zou ook onhandig zijn als de patiënt ineens omhoog schiet als er een pijnlijke knoop wordt geraakt. Toen ik het behandelplan hoorde met de bijbehorende kosten, snapte ik meteen waar al die toeters en bellen van betaald worden. Ik heb al jaren geen gaatjes en deze tandarts beweert dat ik 13 vullingen nodig heb à raison de $1000,- (voor één kant, ik heb natuurlijk twee kanten)! Tijd voor een second opinion, misschien maar bij een wat gewonere praktijk.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk zo een tandarts. Nu heb ik sinds een paar weken onwijs last van kiespijn als ik eet en was ik net op zoek naar iets hier in de buurt, misschien stel ik het toch nog even uit.

Groetjes, Els

Manon zei

Ik zou zeggen, ga voor een gewone praktijk. Hebben collega's geen tips voor een goede tandarts in de buurt?