maandag 3 juni 2013

Andere dimensie

Dit klusje liep ik al een hele tijd uit te stellen, want ik moest met een boormachine aan de slag, boven mijn hoofd en bij een raam. Toen ik toch echt klaar was met de andere gordijnen (aan een roede) en een gordijn in onze slaapkamer (met 'mounting tape' aan een deur waar ik met de boor niet doorheen kwam), was ik 't zat. Aan de slag!

Helemaal trots dat ik de luxaflex had hangen, rol ik 'm uit... Te kort! Had even niet goed gelezen in de winkel. Ik moest 30 inch breed en 76 inch lang hebben. Op de doos staan de afmetingen zowel in inches als in centimeters en laat 30 inch nou 76 cm zijn. Dus toen ik de combinatie 30 in/76 cm op de doos zag, was ik klaar. Dacht ik, want dat was alleen de breedte van de luxaflex...

2 opmerkingen:

Margie zei

Haha, doe er maar veel planten voor. Zie je niks meer van!

Manon zei

Er zijn twee langere luxaflexen onderweg en deze verhuist naar een ander raam ;)