donderdag 4 maart 2010

Niet-zeuren-chocola

Zoals ik gisteren al zei, ben ik binnenkort jarig. En omdat niet veel familie in staat is om langs te komen, sturen ze dus nog wel 'ns 'n kadootje op. Dit is dus de ultieme week voor onze categorie: leuke post.

 

Ik ben nogal gek op chocola. Maar het grootste deel van het jaar weet ik me redelijk in te houden. Vaak met wat dwingende hulp van Manon, die me tegen mezelf beschermt met verwijtende blikken en vermoeide zuchten. Niet altijd leuk, maar wel doeltreffend.

Maar 'n paar jaar geleden heb ik de regel ingesteld dat ik voor m'n verjaardag chocola vraag. Het is namelijk het eerlijke antwoord op de vraag: "waar kunnen we je blij mee maken?". En die chocola mag ik opeten zonder dat ik daar boze blikken over krijg. Dus: niet-zeuren-chocola.

Bedankt gulle gevers! Ik ben er helemaal vrolijk van.

Geen opmerkingen: