zaterdag 27 maart 2010

Spannende post

Gisteren lag er een pakket voor Frank voor de deur, misschien een laat verjaardagscadeautje? Frank had het plakband al open gesneden, toen hij de instructie op de voorkant las: "Eerst de envelop open maken!". Terwijl hij het briefje las, had ik de doos al overgenomen voor nadere inspectie. Altijd leuk om te raden wat er in zou kunnen zitten. Maar lang kon ik niet inspecteren, want na een hardgrondig "Oh..." van Franks kant, griste hij het pakje uit mijn handen. Vervolgens liep hij weg, rommelde wat in een kast en kwam toen terug, zonder de doos...

Het is een cadeautje voor mijn verjaardag, van mijn Davi-Exvriendinnen! Tot mijn verjaardag moet ik het doen met deze foto:


[Davi-Ex = we hebben allemaal bij Davilex gewerkt en zijn daar bevriend geraakt]

Geen opmerkingen: