zaterdag 23 juli 2011

Droomauto


Of 'ie nou 'Detonator Yellow' wordt is de vraag, maar deze Jeep Wrangler staat op ons verlanglijstje.

6 opmerkingen:

Danny zei

Lees de verschillende forum's eerst op de betrouwbaarheid van deze auto.
Hij komt er niet zo heel goed uit.
Een vriend van me in sillicon valley heeft hem snel weer verkocht (was wel een ouder model en tweedehands)

Groet

Danny

Ruth en Gerry zei

Hey Manon, het lijkt jullie daar wel te bevallen in 'Mass'. Nu nog een geel jeepje en jullie zijn volledig geinstalleerd! ;-)
Veel plezier daar nog en ik blijf jullie volgen via de blog.

Groetjes

Car zei

op zoek naar andere expats en hun ervaringen rond de autoverzekering kwam ik op jullie blog terecht. Erg informatief. Wij zijn nu een jaar in de VS en elke 6 maanden kunnen we achter een nieuwe quote voor de autoverzekering aan. En die is niet mis. Misschien wil je met ons delen bij wie jullie uiteindelijk uit zijn gekomen bij de AAA. Het lidmaatschap heeft ons nog geen goedkopere quote opgelevd.
Een van de door ons aangeschafte auto's is een Jeep Wrangler en na een jaar ermee in Florida rondgereden te hebben kan ik zeggen dat ik het voor dit klimaat een zalige auto vind en dat hij lekker sportief rijd. En vanmiddag, tien stond hij weer op het strand.

Manon zei

De verzekeringsmaatschappij waar AAA het heeft ondergebracht is een lokale club die alleen verzekeringen aanbiedt in Mass en New Hampshire, dus ik denk niet dat jullie daar wat aan hebben in Florida. Wat wij wel hebben gedaan is een combinatie: car, home & umbrella insurance. Dan krijg je pakketkorting. We betalen de premie op jaarbasis en dan in 1x, niet in termijnen. Dan krijg je namelijk weer 5% korting. Bij ons zijn ook schadevrije jaren meegeteld en onze vlekkeloze driving records van de afgelopen 2,5 jaar in Californie hielpen ook mee ;) Als je een verklaring hebt van je Nederlandse autoverzekering (in Engels), dan kan dat ook helpen. Rijden jullie nog op een Nederlands rijbewijs of heb je al een rijbewijs in Floriad gehaald? Misschien scheelt dat ook voor de premiums. Succes!

Car zei

80% noclaim verklaring opgesteld in het Engels hadden we inderdaad meegenomen vanuit NL. Een jaarpremie hebben we ook voorgesteld maar dit bleek in ons geval niet goedkoper te zijn dan betalen per halfjaar.
Florida rijbewijzen zijn hier ook direct gehaald. Wij rijden echter pas een jaar in Florida en hebben ook nog eens een jong iemand op de polis staan.
De laatste weken weer (zonder opgave ssn) een aantal premie's opgevraagd, zelfs bij Alessie in Nederland. Ik benbang dat we ons bij de hoge premie neer zullen moeten leggen.

Manon zei

Is de jonge persoon op de polis onder de 21 en/of zit nog op school? Kijk dan eens hier of je op deze manier korting kan krijgen (Good Student Discount, Driver Training Discount, Infrequent Driver Student Discount en Low Mileage Student Discount): http://www.carinsurancelist.com/article-student-driver-discounts.htm