zaterdag 2 juli 2011

I Amsterdam

7 opmerkingen:

Danny zei

Even afgezien van werk, waar zou je liever wonen ? NL of USA ?

Manon zei

Oef... ik voel me op beide plekken thuis. Voordeel in NL is natuurlijk dat familie en vrienden dichtbij zijn ;) Maar in de VS ben ik nog lang niet uitgekeken, zeker niet nu we net zijn verhuisd naar de oostkust. En jij?

CaT zei

leuk!!
missen jullie nu 4th of july!?
het is hier heel erg warm vandaag.....

Frank zei

Zeg! We gaan toch niet klagen over het weer he? ;-)

Maar we missen inderdaad de "independence day"-feesten. Het lijkt wel alsof ik het zo plan, want ik heb het in 3 jaar pas 1 keer meegemaakt. :-/

Manon zei

@Cat: ja helaas kon 't niet anders. Volgend jaar maar weer proberen. Was 't leuk? Veel vuurwerk in Boston? Hoe doen ze 't daar eigenlijk, ook maar op bepaalde punten zoals in San Francisco of mag iedereen vanuit z'n tuin vuurwerk afschieten?

Danny zei

Ik vind de ruimte in de usa heerlijk. Ik vind ook het climaar in cali heerlijk. De mensen lijken meer respect te hebben :elkaar groeten bij wandelen/fietsen, niet elkaar afsnijden in het verkeer om eerder in de file aan te sluiten. Ik wil voor geen goud terug naar .nl. Ik ben misschien niet "standaard" want ik heb geen problemen met familie niet zien. een keer per jaar zijn wij of in .nl of kunnen zij naar ons komen. Verder met skype/msn met beeld en geluid, blogs waarop je elkaar kunt vertellen waar je zoal mee bezig bent: geen probleem.
Wij zijn zojuist procedure gestart voor greencard, maar gaat 3 jaar duren.

Geniet van .nl !

Danny

CaT zei

nee, het was geen geklaag! nouja, in dit opzicht dan; het was zo warm, dat zelfs de amerikanen het zwembad in durfden, dat was dus veel te vol voor onze wekelijkse baantjes trekken (wat toch al niet zo goed gaat in dat kleine bad).

ze doen het vuurwerk vanaf een groot vlot op de charles; daar moet je dan 300 meter vandaan blijven; de gehele dag, en als je ook maar iets te dichtbijt komt, fluit de waterpolitie je terug...
en heel boston komt kijken, zo vreselijk veel mensen! er was bijna geen vuurwerk in tuinen, de meesten waren aan het BBQen en daarna naar de charles!

ohja, en de legendarische boston pops spelen wat, en daarna is er nog propaganda en de geschiedenis en weet ik wat door de luidsprekers..