dinsdag 16 april 2013

En toen...

...stond Boston op z'n kop. Twee ontploffingen in de buurt van de finishlijn van de Boston Marathon. 3 Doden en 170 gewonden...
Ik ga hier geen verslag doen van wat er allemaal speelt, daar hebben jullie tv en online kranten voor. Ik wil alleen even laten weten dat alles goed is met Frank en mij. We waren er gelukkig niet bij. Frank zit voor z'n werk in Nederland en ik had steeds weer iets te doen, waardoor ik uiteindelijk niet ben gegaan. Ik had mijn metrokaart en camera al wel klaarliggen. Vreemd idee.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Ik moest ook aan jou denken, zeker toen bleek dat Anton wél aanwezig was, en op zo'n beetje 10m afstand! Dat was toch wel even schrikken. Fijn dat jij geen sportliefhebber bent ;)

Brenda, Hans en Wouter zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Manon zei

Oeps, per ongeluk het postje van Brenda, Hans en Wouter weggegooid... Hier dan nog een keer: Hallo, Ik lees al een tijdje jullie blog. Dit omdat wij binnen kort ook naar Boston of omgeving gaan verhuizen. We wonen nu in Shanghai. Jullie hebben een erg leuk en voor ons informatief blog. We zouden jullie nog wel meer vragen willen stellen. Ik weet natuurlijk niet of jullie daar voor open staan??? Ik vroeg me af of we jullie mail-adres mogen om zo meerdere vragen op jullie af te voeren. Wij zijn Hans, Brenda en onze 8 jarige zoon Wouter. Ons mail-aders is ....
Gelukkig is jullie niets overkomen tijdens de Marathon.