donderdag 18 februari 2010

Korte lunches

De dagen van urenlange lunches met vriendinnen en shoppen zijn voorbij. Sinds 1 februari werk ik namelijk bij Cisco! Niet als handleidingenschrijver, maar als data-analist.

Na een week training mochten de 'newbies' (drie anderen en ik) zelfstandig aan de slag. Gelukkig zijn de ervaren collega's erg behulpzaam en aardig. In totaal heb ik zo'n dertig collega's, verdeeld over verschillende taalgebieden. We komen overal vandaan: China, Japan, Brazilie, Peru, Bolivia, Belgie, Polen, Bosnie, Tsjechie, Roemenie, Zweden en dan vergeet ik nog wat landen. Erg leuk!

Ik moet alleen even wennen aan de 40-urige werkweek. Het afgelopen jaar heb ik dan wel af en toe wat schrijfwerk gedaan voor mijn oude werkgever, maar fulltime werken heb ik al zo'n 10 jaar niet meer gedaan... Maar tot nu toe bevalt het prima!

2 opmerkingen:

Mike zei

hee Manon,
Wat goed!!! Ben je nu de komende vakantie aan het verdienen? Misschien kunnen we tzt een keer ergens tussen de beren in Canada afspreken :-)

We zijn trots op je!

Anoniem zei

Ha Manon,

Wow! Ik kijk na lange tijd 'ns op jullie site en meteen een nieuwtje.. Gefeliciteerd met je baan!! Goed zeg. Succes en veel plezier! Liefs, Alaude