vrijdag 26 februari 2010

Verbrassen

Een Engelse collega van Frank vertelde dat het in Groot-Brittanie heel normaal is om je eerste salaris compleet te verbrassen. Nou vond ik dat wel een grappig idee. Bovendien krijg ik elke week betaald, dus heel veel schade kan zo'n actie niet aanrichten.

Ik wil al heel lang een WiiFit Plus, maar die moet nog even wachten. Ik had meer behoefte aan goede schoenen. Het stikt van de schoenenzaken, maar daar verkopen ze vooral slippers, ballerina's, sneakers, pumps en het serieuze werk met stilettohakken. Daar kan ik echt niet op lopen (helaas, want er zijn zulke mooie te krijgen...). De betere schoenenzaken hadden niet echt leuke modelletjes, dus vandaag zijn we naar Gilroy afgezakt, naar de outlet. Daar weten we een paar zaken met lekkere merken, zoals Clarks/Bostonian, HushPuppies (ja, die in Nederland bij de Dolcis verkocht worden) en Rockport.Je ziet 't, het is gelukt: drie paar schoenen voor mij en een paar voor Frank. En de WiiFit Plus kan er ook nog vanaf, want bij de Rockport kregen we het tweede paar voor de halve prijs + 20% korting omdat we AAA-lid zijn. Ik wist helemaal niet dat we via AAA (de ANWB hier) korting kregen, maar hoorde de verkoopster dat toevallig zeggen tegen een andere klant. Dat moeten we onthouden!

Geen opmerkingen: