dinsdag 15 december 2009

Star Trek tentoonstellingMomenteel is Star Trek: The Exhibition te bezichtigen in The Tech Museum in San Jose. Helaas mochten we geen foto's maken, maar op de website www.startrekexhibition.com kun je wel het een en ander zien, zoals deze kostuums:


Misschien dat de tentoonstelling een Walhalla is voor de vele Trekkies in Silicon Valley, maar ik vond de tentoonstelling niet 'mind-blowing' spectaculair. Het is grappig om de 'props' (rekwisieten) en kostuums te zien, maar om daar nou $25 entree per persoon voor te betalen... OK, je hebt dan wel toegang tot de rest van The Tech. Er zijn ook twee Star Trek flight simulators ($5 en $6 pp) en in het IMAX-theater van het museum wordt de meest recente Star Trek-film ($8 pp) vertoond. Bezoek je alleen The Tech en niet de Star Trek-tentoonstelling, dan is de entree $10 pp, inclusief 1 (educatieve, dus niet Star Trek) IMAX-film.

Nog meer Star Trek
Op 23 en 24 januari is de Star Trek Convention in San Francisco. Zaterdag is entree $35 pp, op zondag $65 (tja, dan geven William 'Captain Kirk' Shatner en Patrick 'Captain Picard' Stewart acte-de-presence).

Geen opmerkingen: