donderdag 19 mei 2011

Duizend mijl bier

We zijn intussen aangekomen in Yellowstone national park, in de staat Wyoming. Vandaag was weer 'n dag met sneeuwstormen, bakken regen, veel wind en een woestijn. Kortom: zie de vorige post voor foto's

We hebben vandaag ook voor het eerst de suggesties van Ms. Garmin links laten liggen en zijn onze eigen weg gegaan. Manon had namelijk een alternatieve route naar Yellowstone uitgezocht, want op de normale route was 'n weg afgesloten in verband met 'n modderstroom.

Nu zitten we allebei op ons bed in de kleine kamer in Old Faithful Inn te tikken. Op de website van de Inn stond nog "onze kamers zijn in de stijl van de kolonisten: dus er is geen airco en geen internet". Maar dat laatste maken we als rechtgeaarde geeks natuurlijk zelf wel uit. Met 'n mobiele hotspot van Verizon hebben we ook hier internet. :-)Het wordt bijna traditie om de dag af te sluiten met 'n biertje.


'n Beer Float: frambozenbier met vanilleijs. Het ziet er walgelijk uit, maar is erg lekker. En te krijgen bij de Yard House in San Jose


Een honey wheat ale van de Red Rock Brewing Company in Salt Lake CityIn Yellowstone kun je deze Moose Drool en nog veel meer bier krijgen.

2 opmerkingen:

Nellies & Peter Jan. zei

Wat leuk dat jullie ons op de hoogte houden van de reis. En wat betreft de sneeuw, dan kunnen jullie alvast wennen voor de komende winter ;-)

Frank zei

Wat bier betreft ook toch? :-)