maandag 23 mei 2011

Halverwege?

Gisteren aan het eind van de dag stond de teller op 1971 mijl (3172km).

 

Volgens onze oorspronkelijke inschatting zou de reis 3450 mijl zijn, dus dan zijn we intussen ruim over de helft.

Maar toen we gisteravond even voor de kaart in de lobby van het hotel stonden, twijfelde Manon daar nogal aan.


Klik voor 'n grotere kaart

Daarom de vraag aan jou. San Jose ligt links onderin, Boston ligt bij de U van Massachusetts. Wat denk je: zijn we al over de helft?

4 opmerkingen:

Nellies zei

Het lijkt mij dat jullie nog niet op de helft zijn, maar dat is misschien optisch bedrog ? Ik ben benieuwd!

Susanne zei

Zou in eerste instantie denken van niet, maar jullie zijn al een heel stuk naar het Noorden gereden, dus ik denk toch dat het wel over de helft is. Genieten jullie er van? Goeie reis verder!

Rene zei

lig helemaal aan jullie of je op de helft bent, of niet. Als je leuke dingen tegenkomt, ga je omrijden, ben je nog niet op een derde ;-)

hoe is trouwens nu jullie verbruik met wat lange ritten achter de rug en ik denk ook met langdurig gemiddelde snelheden van rond de 100?

Frank zei

@Rene: we rijden nu meestal 1 op 27, dus 27 mijl per gallon - ongeveer 1 op 11.5 in Nederlandse logica. Dat is met vaak de cruise control erop op lange stukken; veel rechtuit, maar ook door de bergen. Snelheden tussen de 60 en 80 mijl per uur, dus tussen 95 en 125 kilometer per uur.

@All: het blijft natuurlijk afwachten of we echt al op de helft zijn. Als we in Boston aankomen volgt de ontknoping. Maar ik stem vanaf nu voor de kortste route. :-)