zaterdag 28 mei 2011

Niagara Falls

We komen in de buurt van onze eindbestemming, maar eerst nog even een toeristische trekpleister bezoeken: de Niagara-watervallen.


Op de achtergrond de American Falls en de uitkijktoren in Niagara Falls, New York State, USA. Aan de andere kant van de brug ligt Niagara Falls, Ontario, Canada.


Voor de Horseshoe Fall (aan de Amerikaanse kant).


Tijd voor wat actie: naar beneden om de 'Cave of the Winds' te bezoeken. Dit waarschuwingsbord hing bij de kassa. De entreeprijs van $11 per persoon is inclusief wegwerpponcho en souvenirsandalen.


Hier is het nog leuk. De man achter me ziet de bui al hangen...


Hier is het nog steeds lollig.


Het begint al wat minder te worden, het is fris en de broekspijpen voelen inderdaad 'damp' aan. Overheersende gedachte: "Ojee, overleeft m'n camera dit wel?"


Nog geen vijf traptreden verder is het gebeurd... Dit noemen we niet 'damp' meer, dit is regelrecht 'soaked'! En dan staan we nog niet eens op het Hurricane Deck...


Het Hurricane Deck is voor de echte die-hards, niet voor ons dus. Al hadden we het wel kunnen doen, want we waren toch al doorweekt...

Gelukkig hadden we droge kleren in de auto liggen, maar na deze verfrissende douche hadden wij geen behoefte meer aan een boottochtje met de Maid of the Mist.

1 opmerking:

Riƫlle zei

Hier ga ik ook naar toe, ik MOET die sandalen hebben!!!