zondag 12 april 2009

Pottenbaksels

Mijn ceramics class is afgelopen, dus misschien is het wel aardig om te laten zien wat ik er van heb gebakken.Drie hele schattige, kleine potjes. Ze hadden veel groter moeten worden, maar tijdens het optrekken van de wanden, is er aardig wat klei gesneuveld. Ik ben er nu achter dat pottenbakken niet mijn roeping is. Voor de moeite die het me gekost heeft, is het resultaat een beetje magertjes (maar wel schattig). Het was leuk voor tien lessen, maar "that's it".

Ik heb alleen nog een bonk klei over. Eerst zat ik te denken om die klei aan de andere dames te schenken, maar toen bedacht ik me dat ik er misschien wel kralen van kan maken voor mijn kettingen en armbanden. Twee keer per week is er open atelier en dan kun je voor een paar dollar per uur kleien, glazuren en afbakken. Eens kijken wat daar uit komt.

Geen opmerkingen: