woensdag 9 september 2009

Labor Day Weekend: fietsweekend

Pfff... zo'n lang weekend kost je je benen. Gisteren zijn we naar downtown Mountain View gefietst en vandaag leek het ons leuk om dwars door Santa Clara richting Saratoga te gaan.

Mountain View
Doel was om een stukje Stevens Creek Trail te doen, maar in mijn achterhoofd had ik 'lunchen in Mountain View' als doel. En dat is gelukt ;o)

Lunch bij Fiesta del Mar Too op Villa Street. Lekker gegeten en mooie stoelen.


Op de terugweg ontdekten we Sunnyvale Baylands Park. We waren er al eens ten noorden langsgefietst, maar konden er toen niet bij komen.

Naar Cupertino/Saratoga
We hebben tot nu toe nog niet door Santa Clara naar het zuiden gefietst, omdat er nogal wat grote, drukke wegen zijn. Maar we wilden per se de San Thomas Aquino/Saratoga Creek Trail langs Lawrence Expressway proberen, dus hebben we erg ons best gedaan een rustige route uit te stippelen. Bovendien was het Labor Day, dus niet druk op de weg, redeneerden wij.We hebben Saratoga net niet gehaald. Bij Prospect Road vonden we het wel mooi geweest. De trail eindigde daar en dat vonden we een mooi punt om -na een broodje bij Boston Market en yoghurtijs van Yogurtland- weer huiswaarts te gaan. De terugweg was minder rustig. Ondertussen was het drukker op de weg (rond enen) en we wilden niet te veel omrijden dus hebben we toch voor grotere wegen (Saratoga Ave, Kiely Blvd en zo) gekozen.

Fietsroutes
De rondjes (oranje voor Mountain View, bruin voor Cupertino/Saratoga; de gele punaises geven oversteekplaatsen en andere belangrijke informatie aan):

View Fietstochten San Jose in a larger map

Geen opmerkingen: