maandag 21 september 2009

Golfland Arcade

Manon heeft de laatste tijd ineens de behoefte om hier in de buurt naar plekken te gaan waar je kunt flipperen. 'n Tijdje geleden waren we al bij de Pizza Depot in Sunnyvale. Twee weken terug hebben we geconstateerd dat de ene flipperkast bij de Midnite Lanes (bowling) niet zo best meer was. En vorig weekend gingen we naar Golfland in Sunnyvale (op El Camino Real).
 

Golfland is 'n mini-golfbaan, vandaar de naam. Maar ze hebben we ook vaak 'n arcade bij zitten. Toen we aankwamen, leek het er even op dat de arcade dicht was. Maar gelukkig viel dat mee, het was gewoon nogal donker binnen.

 

We hadden de hoek met flipperkasten snel gevonden. Lord of the rings, Spiderman en Monopoly - drie moderne klassiekers van Stern Pinball.

 

Met Lord of the rings gingen Manon en ik redelijk gelijk op. Spiderman is duidelijk meer mijn soort kast - en met Monopoly veegde Manon de vloer met me aan. Al met al zijn we voor zo'n $4 ruim 'n half uur aan het flipperen geweest.Ik denk dat we nog wel 'ns terugkomen in deze arcade.

Zie ook

Geen opmerkingen: