zaterdag 5 september 2009

Plant 51

 

Toen we laatst aan het fietsen waren, kwamen we langs 'n heel leuk nieuwbouwcomplex in het centrum van San Jose. Of eigenlijk is het geen nieuwbouw, maar 'n omgebouwd pakhuis. Ja precies, van het soort zoals je die ook in Amsterdam Noord tegenkomt. Echt heel leuk.

 

Dus zijn we even afgestapt om binnen te kijken. En ook daar: erg leuk. De prijzen variëren van ruim $350.000 tot ongeveer $600.000. Voor dat laatste heb je dan wel 'n appartement van ruim 160 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen.Aan de ene kant lijkt het me fantastisch om vlak bij het centrum te wonen in zo'n mooi koop-appartement. Maar aan de andere kant: we wonen nog geen jaar in Amerika en hebben nog nauwelijks 'n idee wat goeie wijken zijn en wat niet.

Dus ik denk dat we plant 51 nog maar even aan onze neus voorbij laten gaan. Ach, de verkoop-mevrouw gaf hoop: "we verwachten de komende drie jaar bezig te zijn met de verkoop van de 350 appartementen". We hebben dus nog even...

3 opmerkingen:

Irina Guseva zei

is it allowed to smoke on the balcony? ;)

Margie zei

Wel heel erg mooi! Is het in de buurt waar wij mr.Ed tegenkwamen?

Manon zei

@Irina: what balcony ;P Most condo's in this complex don't have one.

@Margie: is nog wel een kwartier lopen hoor. Mr. Ed was echt in downtown, Plant 51 is westwaarts het centrum uit (weet je nog waar het HP Pavilion is? daar net voorbij).