zondag 20 september 2009

Linedancen, kronkelweg en pancakes

De afgelopen dagen hebben we gezelschap gehad van Sandra en Marcel. Sandra is een van de Davi-Ex-meiden, een vriendinnenclubje dat is ontstaan toen we allemaal bij Davilex werkten. Zij had met haar man een rondreis gemaakt en hebben de laatste dagen bij ons doorgebracht.

Omdat Sandra in Nederland aan linedancen heeft gedaan, leek het me wel leuk om weer eens naar de Saddlerack in Fremont te gaan. Ik heb Frank nog steeds niet zo ver gekregen om een keer met me mee te gaan, dus als de gelegenheid zich voordoet pak ik m'n kans! Gelukkig vonden Sandra en Marcel het ook een leuk idee. Alleen had Sandra geen gladde schoenen mee en dacht ik dat je niet op slippers mocht dansen. Dus we MOESTEN schoenen kopen. Ik ook ;o) Na onze shopronde hadden we Marcel thuis opgepikt voor de lunch en daarna hebben we nog een stukje gewandeld in het Almaden Quicksilver County Park. Een mooi gebied waar vroeger kwik werd gedolven.Nou zijn Marcel en Sandra wel wat gewend, de afgelopen weken hebben ze aardig wat kilometers gewandeld in Bryce Canyon, Yellowstone en zo, maar door de droge warmte was dit toch even anders. Nou waren we ook wel wat laat begonnen, dus konden we niet echt een rondje maken. Bovendien moesten we fit blijven voor de linedance-les.

Crazy Foot Mambo
Nu weet ik zeker dat de woensdag voor beginners is en de lessen op donderdag voor gevorderden. Het ging een tikkie sneller en met draaien, maar gelukkig pikten we de Crazy Foot Mambo alledrie goed op. Sandra was zelfs zo dapper om nog een dans in de pauze mee te doen. Na de lessen was het vrij dansen op live muziek.


Kronkelen
Vrijdag was een mooie heldere dag, prima om naar het puntje van Mount Hamilton te gaan voor een blik op Silicon Valley. De herfstkleuren beginnen al te komen, dat zag er mooi uit. Onderweg kwamen we nog een overstekend hert tegen en onze lunch op Mount Hamilton lokte een troep California Quails (kwartels) uit de bosjes.Pancakes
Omdat een vakantie in de VS niet helemaal af is zonder American Pancakes te hebben gegeten, zijn we de laatste avond naar de IHOP geweest. Daar kregen we het idee om nog even bij Dave & Buster's langs te gaan. Daar hebben we ons nog een tijdje vermaakt achter de machines. Ze hebben wat nieuwe spellen, waaronder Guitar Hero. Erg leuk!Inmiddels zitten Sandra en Marcel thuis bij de ratjes, klaar om weer aan het werk te gaan. Bedankt voor jullie komst, het was erg leuk dat jullie er waren! En bedankt voor de Parodontax ;o)

Zie ook:
- Dansbeschrijving Crazy Foot Mambo
- California Quails

Geen opmerkingen: