vrijdag 11 september 2009

Zonnig geboortekaartje

Toen we het nieuws kregen dat een vriendin van Frank een dochtertje had gekregen, ben ik direct een zonnig felicitatiekaartje gaan kopen. Ik wilde wachten met versturen totdat het geboortekaartje van Sophie echt binnen was. Dat was een week later. En wat een toeval: Sophies kaartje heeft een zonthema!

3 opmerkingen:

Unknown zei

Wie is die vriendin dan van Frank die een dochtertje heeft gekregen?

Anoniem zei

Hallo
Erg grappig ik zat lekker achter de PC zoeken naar geboorte kaartjes. Zie ik net jullie website. Jullie komen oorspronkelijk uit Maarssen. Ik heb 25 jaar gewoond in Maarssenbroek. Ik ben opzoek naar mensen die wonen in America.

Wij zijn al jaren bezig met een adoptieprocedure. Alles hebben wij al doorlopen (voorlichtingen in Nederland, kinderbescherming, etc). Het ministerie gaat ons helpen met de adoptieprocedure in de VS, wij doen namelijk aan deelbemiddeling. Wij hebben inmiddels een adoptie advocaat Michael Goldstien. Wij hebben gekozen voor een open adoptie wat wil zeggen, dat de moeder zelf ons kiest als ouders voor haar kindje. Daarnaast kan de moeder ook contact met ons houden, wat wij heel waardevol vinden voor ons toekomstig kindje!
Birth mother letters liggen al verspreid door de VS. Het is nu een kwestie van wachten! Het is een spannende tijd voor ons! Onze advocaat heeft geadviseerd om geboortebrieven ook te verspreiden onder Amerikaanse mensen/ instanties, ziekenhuis, artsen, scholen etc. . Zodat wij als het ware in beeld komen onder vrouwen en tienermoeders die mogelijk van hun kindje afstand willen nemen. Wij zoeken als het ware geen adoptiemoeder, maar zij moet ons kunnen vinden. Wij hebben geen kennissen/ vrienden of familie in de VS. Nou is onze vraag, zouden jullie misschien onze website : www.hope-love-happiness.nl
gegevens aan mensen kunnen geven waardoor we op nog meer punten ons website/geboortebrief kunnen verspreiden? Mochten jullie vragen hebben horen wij dat graag! (misschien geïnteresseerd en benieuwd naar zo procedure google: grenzeloos verlangen Lisa America adoptie. ( Daar verwijs ik vaak naar waardoor je het misschien beter begrijpt!)
Groet Michiel en Annemarie

Zal trouwens wel heel anders zijn het wonen in Amerika, geweldig hoor!!! Veel succes in Amerika

Manon zei

Amerika is inderdaad anders wonen dan in Nederland. Niet perse slechter of beter, maar wel anders ;)

Mooie website hebben jullie gemaakt. Hopelijk krijgen jullie snel goed bericht!