zondag 8 maart 2009

Zondagmiddagvertier

Het is een druilerige zondagmiddag, duidelijk geen weer om een wandeling te maken in een van de county parks. Dan is het tijd voor een overdekte wandeling in de Great Mall of the Bay. Bijkomend voordeel is dat Dave & Buster's daar ook zit. Dat is een 'arcade' (speelhal) met allerlei spelletjes: videogames, maar ook airhockey, ouderwetse paardenrace (moet je ballen in gaten mikken om je paard vooruit te krijgen), Triviant, Deal or No Deal, muntjesschuivers (weet de naam niet...) enzovoort.

Sommige apparaten werken op munten die je uit een wisselautomaat haalt. De meeste spellen werken echter alleen als je een Dave & Buster's swipe card hebt. Daar zet je een tegoed op en spelen maar. Wil je een spel starten, dan haal je de kaart door de gleuf. Het scheelt je een hoop gedoe met losse muntjes, maar je hebt wel minder snel door dat je door je tegoed heen vliegt.


Bij een aantal spellen verdien je 'tickets'. Die komen uit de machine rollen als je een bonus haalt. Of soms al omdat je het spel start. Als je uitgespeeld bent, wissel je de tickets in voor punten die op je D&B-kaart worden gezet. Met die punten kun je cadeautjes 'kopen', varierend van hele lelijke pluche beesten tot digitale fotolijsten.

Geen opmerkingen: