zondag 29 maart 2009

Bloemen op Filoli

Een van de uitstapjes die ik met mijn ouders heb gemaakt, is naar het landgoed Filoli in Woodside. Dat is een soort Keukenhof, maar dan mooier. Ach, dat kan ik eigenlijk helemaal niet zeggen, want ik ben nog nooit op de Keukenhof geweest.

'Filoli' is de afkorting voor "Fight for a just cause; Love your fellow man; Live a good life." Misschien herken je het landhuis:

Nee? Denk 'Dynasty', het is het huis waar Blake en Krystle Carrington woonden. Tegenwoordig kun je het landgoed bezoeken, vooral om de mooi aangelegde tuinen. Op dit moment bloeien vooral de camelia's, tulpen (!) en de kersenbomen.


Over een paar weken komen de rozen ook uit. Ik geloof dat ik dan maar weer eens een kijkje ga nemen.

1 opmerking:

Unknown zei

Dan zou je echt eens naar het Keukenhof moeten gaan, Manon, want ik was er ook nooit geweest en het is echt spectaculair! ;)