zondag 22 maart 2009

Lekke douche -> KitchenAid

Weet je nog dat Manon vertelde over onze lekke douche? Dat drama heeft bijna twee maanden geduurd. En in die tijd zijn alle voegen vervangen, is onze vloer opengescheurd en is er ook 'n granieten plaat vervangen. Kortom: onze badkamer was bij tijd en wijle 'n bouwput. En dat is niet echt iets waar je op rekent als je 'n appartement in onze prijsklasse huurt.

Manon is op 'n gegeven moment dan ook boos geworden en naar de manager van ons complex gestapt. Daar kreeg ze weer de gebruikelijke duizend excuses, de gebruikelijke toezegging dat het binnen twee weken opgelost zou zijn EN de toezegging dat we 'n "gift card" als compensatie zou krijgen. We hadden geen idee wat dat inhield en hadden persoonlijk liever korting op de huur. Maar goed, we hebben even afgewacht.

Intussen is de ellende met de badkamer bijna voorbij. Het lek is weg (het leek in de voegen te zitten), de vloer is opnieuw gelegd en we hebben 'n nieuwe douchekop die wat minder in de breedte sproeit. En dat alles echt nog net voordat de eerste logees aankwamen.

Waarom ik je er dan nu pas over vertel? Nou, omdat Manon van de week onze "gift card" heeft verzilverd. Dat bleek een stuk leuker dan verwacht: het was 'n pre-paid Visa-kaart van $400. En laten we nou al 'n hele tijd 'n KitchenAid (staande mixer) willen kopen, maar er steeds maar niet genoeg spaargeld voor hebben.

 

Van de week heeft Manon er dus samen met haar ouders eentje gekocht - ook dat heeft ze je al verteld. Maar gisteren was aan mij de eer om de KitchenAid in te wijden:

 
 

Terwijl ik dit tik zit de cake in de oven. Ik hoop dat'ie zich 'n beetje binnen de vorm houdt. Ik heb hier namelijk nog geen idee van de hoeveelheden, dus het kan best zijn dat het 'n recept voor twee cakes was.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Geweldig apparaat he! Ik kan niet wachten tot ik de mijne ook weer in mijn armen kan sluiten. Die zit al acht maanden in eenzame opsluiting...
Zijn er trouwens handige accessoires waarmee je hem om kunt toveren tot babyhapjes-maakding?

Esther

Frank zei

Tot nog toe vind ik 'm vooral mooi. Ik weet nog niet zo goed wat we er allemaal mee kunnen maken. Heb jij nog wat leuke recepten?

Ik heb voor m'n verjaardag 'm Immersion Mixer (Billy Boy/Staafmixer) van KitchenAid gehad, dus die is heel geschikt voor babyhapjes. Ik weet eigenlijk niet of er ook speciale accessoires zijn. Ik zal 'ns in de winkel rondneuzen. Of weet iemand anders het antwoord al?