woensdag 18 maart 2009

Shoppen, groen bier en natuurschoon

Dag 2 op het 'programma' van mijn ouders heeft ons iets verder van huis gebracht: de omgeving Gilroy. Dat is het meest zuidelijke stadje in Santa Clara County, 37 mijl (zo'n 60 km) hier vandaan.

Gilroy Premium Outlets
Laten we bij het begin beginnen: shoppen. Niet de meest favoriete hobby van mijn vader, het zal wel een vrouwending zijn. Alhoewel, Frank vindt het altijd erg leuk om kleren voor mij te shoppen. Ik ben het vaak eerder zat dan hij. Maar hij moet deze week natuurlijk gewoon werken.

We gingen met een missie: ik moest een KitchenAid Artisan 'stand mixer' halen, en dan wel een Empire Grey of een rode. Bij de laatste keukenoutlet hadden ze een rode. En nog meer leuke keukenapparaten en -accessoires. Mijn moeder heeft een blikopener voor haar KitchenAid gekocht en voor Frank hebben mijn ouders een 'immersion mixer' (staafmixer) als verjaardagscadeau gekocht. Heeft hij al gekregen, dus ik mag het gewoon melden ;o) Nu kan ik weer lekkere fijngemixte pompoensoep maken, Franks favoriete soepie.

Al dat gewinkel maakt hongerig en dorstig. Bij Applebee nam mijn vader dan ook een biertje. Een groene welteverstaan, want het was St. Patricks Day.


Na al die winkeldrukte -alhoewel, het was er bijna uitgestorven- moesten we bijkomen bij het Coyote Lake/Harvey Bear Ranch County Park. Dit park ligt zo'n twintig minuten rijden vanaf de outlets:

Coyote Lake, bekeken vanaf de dam.

Als je op de dam de andere kant op kijkt, zie je het Harvey Bear-gedeelte:


Nog even genieten van het natuurschoon en de stilte:


Ik geloof dat ik hier wel een keer wil kamperen.

Geen opmerkingen: