vrijdag 13 maart 2009

Mrs. Black

Bij het afrekenen in de Safeway word je altijd netjes bedankt dat je je boodschappen daar doet. Sommige kassieres vertellen je zelfs hoeveel je deze keer aan korting hebt ontvangen door de Safeway Card te gebruiken. Het ontbreekt er nog aan of ze feliciteren je met deze geweldige besparing.

De afgelopen paar weken werd het nog bonter. Sta ik af te rekenen, zegt de kassiere "Thank you for shopping at Safeway, Mrs. Black." Huh? Naja, laat maar. Ik zal vast wel op mevrouw Black lijken. Maar dit ging zo'n week of twee door, bij verschillende kassieres. Toen heb ik maar eens gevraagd waarom ze me steeds Mrs. Black noemen. De dame liet het zien: als je je kortingspas gebruikt, komt je naam op de bon te staan en kunnen ze je persoonlijk aanspreken. Alleen stond daar geen Manon maar Hal Black.

In plaats van dat ik het zo laat en gewoon de korting ontvang, mijn PowerPump Rewards spaar (om gratis te tanken bij Arco) en me naar een gratis sandwich toe werk (krijg je als je 7x een Signature sandwich hebt gekocht), moet ik de fout natuurlijk hersteld hebben. Ik heet geen Black, dus ik wil ook niet zo genoemd worden.

Inmiddels heb ik de gegevens kunnen laten aanpassen. En heel raar, ze noemen me ineens niet meer bij naam.

Geen opmerkingen: