zondag 8 maart 2009

Vreemde verjaardagskadootjes


Ik weet het nog goed van vorig jaar. Iedereen vraagt altijd wat ik voor mijn verjaardag wil hebben. Maar ik heb alles al wat m'n hartje begeert. Ik weet, het is 'n cliché. Maar in mijn geval is het wel waar.

Daarom vroeg ik vorig jaar iets dat ik altijd wil hebben en dat iedereen kan vinden: chocola. Ja inderdaad, dat leverde nogal wat vreemde blikken op. En ook nogal wat "ja, wat nog meer?". Maar uiteindelijk kreeg ik van bijna alle bezoek mijn zo geliefde zoetigheid: chocola.

Dit jaar had Manon het goed begrepen. Als je geen kado voor me weet, dan haal je chocola. En als je wel 'n kado voor me weet, dan haal je bij voorkeur ook chocola. Gewoon voor de zekerheid. Of omdat ik er zo blij van ga kijken.

Ik heb nu dus 'n heel pond chocolade-plakjes met allerlei dingen erin. Nee nee, geen bonbons. Maar gewoon chocola met nootjes en zo. Lekker!

Nou ja... het is natuurlijk 'n Amerikaanse pond: dus maar 450 gram.

Nou ja... het is natuurlijk al even na m'n verjaardag. Dus het is ook allang geen 450 gram meer.

Nee, ik ga niet wegen. Niet de chocola en al helemaal mezelf niet!

1 opmerking:

Anoniem zei

En niet te vergeten de Choco-Kusse, oftewel negerzoenen! Mmmmmm.... ;o)