maandag 9 november 2009

Een rennende vrouw

Het viel nu al 'n paar dagen op. Als ik rond negen uur op kantoor uit het raam keek, zag ik regelmatig 'n vrouw snel wegrennen van het kantoor naar 'n auto. Eerdere dagen had ik er niet echt opgelet, maar vandaag won de nieuwsgierigheid het.

Wie is die vrouw?

Waarom rent ze weg?

Je kunt er natuurlijk allerlei wilde verhalen bij bedenken. Maar het brandalarm wordt regelmatig getest en de gebouwen staan ook nu nog netjes overeind. Dus dat was het niet.

Vandaag hebben we met 'n paar collega's maar 'ns gekeken wat er ging gebeuren. De vrouw stapte in 'n auto - een mooie zilvergrijze Mercedes - en reed weg. Nee wacht even... ze rijdt niet weg, maar 'n stukje verder het parkeerterrein op. Huh? Ze stopt vlak bij het kantoorgebouw waar ze eerder uit kwam rennen en parkeert daar in de enige vrije plek.

Oh... wacht 'ns even... is het zo'n type?!?!?


de auto ging van a naar b

Zo eentje die alle moeite doet om de auto zo dicht mogelijk bij de voordeur te parkeren. Maar wat is dan het nut als je later speciaal naar de auto moet rennen om alsnog dat plekje naast de voordeur in te pikken? Rare jongens, die Amerikanen.

Geen opmerkingen: