zondag 1 november 2009

Haunted Houses

Nadat ik Frank had uitgezwaaid op het vliegveld (hij moet weer een weekje in Amsterdam zijn), ben ik naar San Mateo gegaan voor Halloween. Anja en Wiegert hadden weer heerlijk gekookt en hun huis goed Halloween-fahig gemaakt. Vincent en Esmarij waren ook gekomen om Halloween-kermis in hun buurt eens mee te maken.Ik wist niet zeker of ik nou wel verkleed wilde gaan, maar had voor de zekerheid wat kleren meegenomen. Toen ik een van de meiden met een wit gezicht rond zag lopen, ging ik overstag: dat moest ik ook.


Wat vinden jullie van het onthoofde meisje dat met haar eigen hoofd in haar armen rond loopt?

Nou, Anja had niet overdreven met haar verhalen over de versierde huizen. Mijn vergelijking van laatst (carnaval meets Sint Maarten) zat er flink naast. Wat een volk was er op de been om te Trick or Treaten! En niet alleen kleine kinderen gingen van deur tot deur voor snoep, maar ook een heleboel pubers liepen rond met tassen vol snoep. OK, wij hebben ook wat snoep meegenomen.

Het ene na het andere huis was omgetoverd in een 'Haunted House', de ene nog mooier dan de andere. Iemand had een echte lasershow in de tuin met skeletten die op R2-D2 en C-3PO schoten. Aan rook- en geluidseffecten was ook geen gebrek.

Jullie hadden het vast nog niet door, maar ik heb een nieuwe functie in Picasa ontdekt: collages maken.

Na de Trick or Treat is het natuurlijk tijd om de balans op te maken. En om snoep te ruilen:

1 opmerking:

Ruud zei

Hé Manon, je lijkt steeds meer op je moeder!
Overigensd vind ik die meissies met die korte rokjes etc. leuker verkleed.