dinsdag 3 november 2009

Making Strides

Afgelopen zaterdag werd voor de tweede keer 'Making Strides Against Breast Cancer' gehouden in San Jose. Deze sponsorloop is een initiatief van de American Cancer Society om geld in te zamelen voor onderzoek. Een collega van Frank heeft borstkanker gehad en is nog steeds niet helemaal uit de gevarenzone. Een vriendin van me in Nederland was 30 (geloof ik) toen ze borstkanker kreeg. Zij is er helemaal bovenop gekomen.


Impressie van 'Making Strides'-terrein en groepsfoto van Mae's Squad.

Voor de gelegenheid heb ik een paar kettingen gemaakt met een 'Pink Ribbon'-hangertje er in verwerkt. Deze heb ik uitgedeeld aan 'Survivors'. Deze dames waren makkelijk te herkennen aan hun sjerp waar met grote roze letters 'SURVIVOR' op stond.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een mooi gebaar! En hoe vonden zij het?

Manon zei

Alleen de laatste dame keek direct in het zakje. Ze vond het 'gorgeous' en omhelsde me. Van de andere dames weet ik het niet. Mae had al eerder een kettinkje van me gekregen en daar was ze erg verguld mee.