dinsdag 14 juli 2009

California Extreme

Eergisteren zijn we naar California Extreme geweest, een flipper- en videogamesshow. We dachten dat het een klein zaaltje met wat flipperkasten en arcadespellen zou zijn, maar het was best groot. En wat een herrie!

Meer kasten dan we hadden gedacht

Bij de ingang stonden wat oude kasten uit de jaren '30. Je kunt dan alleen een kogeltje afschieten en die stuitert dan via spijkertjes in een vakje. Er komen nog geen flippers aan te pas.

Flipperen zonder flippers

Daarna hebben we echt geflipperd. Niet dat ik er heel veel van bak, meestal verdwijnt de kogel al heel gauw in 't gat. Vaak zo snel dat ik van de kast een nieuwe kogel krijg om het nog eens te proberen.


Buiten de zaal stonden nog een heel stel flipperkasten. Daar kon je meedoen aan een toernooi. Hoofdprijs was een Indiana Jones flipperkast.

Mannen hard aan het werk om Indiana Jones binnen te slepen

Stonden we lekker te pinballen, moesten we weg omdat het een toernooikast was en wij niet meededen... Toen hebben we nog maar even Donkey Kong gedaan.


En Ice Cold Beer, geen flipperkast maar meer een behendigheidsspel:


Guitar Hero hebben we ook nog gedaan. Dat was wel leuk, zeker nu we de Wii niet meer hebben.


Hier nog een foto met Rudy(van een foto gemaakt door Kevin Tiell), speciaal voor Mike. Mike heeft namelijk de Fun House flipperkast thuis staan, met Rudy er in.

Geen opmerkingen: